Cel mai bun fotograf

Cel mai bun fotograf este chiar fotograful vostru. Pentru voi, cel ales să vă ofere amintirile fotografice este cu adevărat cel mai potrivit. Trebuie să credeți asta și să îi oferiți și lui toată încrederea voastră. Dincolo de portofoliu, de stil și tehnică secretul unor amintiri reușite este relația pe care o clădiți cu fotograful. Fotografiile de nunta nu ilustrează doar o înșiruire de momente, acestea trebuie să fie vii, pline de emoții, de trăiri, de autenticitate. Cum poți fi tu însuți în fața aparatului de fotografiat, dacă nu ai încredere în cel din spatele acestuia?  

 Fotograful va documenta ziua nunții, asta știe cu siguranță să o facă foarte bine, însă deschiderea, originalitatea și adevăratele sentimente le așteaptă de la voi.  

Investiția în amintiri începe din momentul în care vă întâlniți pentru prima dată cu fotograful. Încercați să alegeți o persoană care se potrivește și înțelege felul vostru de a fi, vă respectă opțiunile și vă încurajează să fiți autentici. Convingeți-vă că alături de el vă simțiți în largul vostru și va fi un real sprijin în ziua evenimentului. Nu există rețete, și chiar dacă aparent toate nunțile ar trebui să fie la fel, ele nu sunt pentru că mereu povestea este despre alte personaje și locuri. De aceea, povestea nu poate fi redată decât de cineva care a înțeles în ce tușe vă doriți ca ea să fie pictată.        

Cu siguranță că nu există cel mai bun fotograf de nuntă din lume, dar sunt convins că există cel mai bun fotograf pentru voi.     

Categories: BlogTags: , , , , , , ,

dragosdone

Photography

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.