Servicii

Oferim o gamă largă de servicii fotografice, de la sesiunile de familie în studio până la fotografii de prezentare și de produs. Mai jos găsiți o listă a acestora:

Fotografierea evenimentelor private

Am adunat mii de ore de amintiri capturate pe senzorul aparatelor foto și continuăm.

Ziua nunții, botezul micuților sau aniversările reprezintă momentele pentru care amintirile fotografice sunt de neprețuit.

Sedințe foto în aer liber

Ședințele foto vin sa completeze albumul familiei. Ele pot fi tematice: de logodnă, ”trash/love the dress” (după nuntă), de maternitate, sau pur și simplu un moment de a petrece 1-2 ore de distracție la care adăugăm amintirile.

Ca background putem avea aleile din parcul preferat, străzile și clădirile istorice, coline sau munți, nisipul și valurile mării la asfințit sau oriunde ați visat.

Sedințe foto în studio

Fotografii într-o locație cu stil, elegantă și unică. Vom intra într-o lume a imaginației și creativității. Locul pe care vi-l propun pentru ședințele de familie, maternitate, aniversare, Crăciun, Primăvară, Ziua Îndrăgostiților și nu numai are un design retro-chic, cu patru spații distincte.

Voucher cadou

Poți sa fii original și să oferi un cadou inedit celor dragi, un voucher pentru o ședință foto. Te rog sa accesezi pagina de contact în care să-mi dai câteva detalii despre locul și cui ii este destinat voucherul cadou și vei primi pe mail un voucher personalizat gata de oferit.

Fotografiere comercială și real estate

Fotografii de produs

Fotografii imobiliare

Fotografii și filmări aeriene

Print albume

Albume foto-carte cu garanție pe viață. Printul se realizează la unul dintre cele mai mari laboratoare de profil din țară, calitatea fiind la cele mai înalte standarde. Există posibilitatea de a alege dimensiuni și formate variate, coperți din piele sau piele ecologică, gravură și cutie pentru păstrare.

Cabina foto

Cabina foto Fun Memories va aduce in cadrul evenimentului dumneavoastra momente hazlii si de buna-dispozitie, oferind invitatilor marturii haioase printate. Poti condimenta petrecerea ta cu o cabina foto deschisa portabila potrivita pentru nunta, botez, aniversare, corporate, baluri sau evenimente de prezentare.

Filmare

Pentru serviciile de filmare va recomandăm cu încredere pe colegii noștri talentați de la :

Vip Productions

Dobre Films

Mediaframe