Cabina foto

Fun Memories : Photo Booth

20171231_220001_397_keyed-tile-resize

Cabina foto Fun Memories va aduce in cadrul evenimentului tau momente hazlii si de buna-dispozitie, oferind invitatilor marturii haioase printate. Poti condimenta petrecerea ta cu o cabina foto deschisa portabila potrivita pentru nunta, botez, aniversare, corporate, baluri sau evenimente de prezentare.

Simplu

Cabina foto Fun Memories poate fi folosita de oricine. Nu trebuie decat sa va echipati cu recuzita pusa la dispozitie si sa zambiti. Cabina este complet automata, fiind necesara doar apasarea ecranului tactil pentru a incepe.

Personalizare

Design-ul printurilor si fundalul sunt complet personalizabile in functie de tematica aleasa de dumneavoastra.

Print

Invitatii se pot distra in voie, numarul de printuri fiind nelimitat.

Portabilitate

Cabina foto Fun Memories are nevoie de un spatiu de 2x2m pentru a incepe distractia, putand astfel sa fie integrata cu usurinta in aranjamentul general al evenimentului dumneavoastra.

Profesionalism

Cabina foto este dotata cu aparatura de calitate (aparat foto dslr, lumina de studio, imprimanta), iar un operator va va asista in permanenta.

Share

Imaginile realizate in cabina foto pot fi instant uploadate pe facebook intr-un album dedicat evenimentului si protejat cu parola. Invitatii vor avea asadar acces instant la fotografiile realizate si le pot share-ui in voie.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret va rugam sa completati formularul din pagina de contact sau ne putem auzi la tel. 0752 27 27 26.